RESTAURANT EFES

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 519 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Efes. Meer weten? Ontdek meer

7 feb 2023 om 6:13 Veel geld voor weinig eten. Niet doen dus
2 feb 2023 om 23:08 Lekker eten, snelle bezorging en een super vriendelijk en beleefde bezorger
22 jan 2023 om 11:37 Smakelijk Vers Warm op Tijd. Perfect. Vandaag een 10
6 jan 2023 om 15:38 We hadden 22:00 uur geselecteerd voor bezorging 2 minuten later waren ze er, nette en leuke mensen van Effes! Als je wensen hebt regelen ze het voor je!
1 jan 2023 om 21:29 Kofte smaakte niet echt lekker, te veel paneermeel? Bezorging was vriendelijk maar duurde wel wel erg lang
18 dec 2022 om 22:20 Zoals altijd mooi op tijd .het eten was weer heerlijk
7 dec 2022 om 23:51 Goed eten voor een nette prijs en altijd vriendelijke bezorgers
1 dec 2022 om 2:47 Niet meer zoals vroeger. Kapsalon super flauw. Friet leek opnieuw opgewarmd/gebakken sommige waren kei donkerbruin en hard je zou je tanden kapot bijten. Enige voordeel was: veel kaas erover dat bracht nog enige smaak.
30 nov 2022 om 20:45 Helaas niet voor herhaling vatbaar, slappe natte shoarma. Friet in de kapsalon was niet gaar. Wij bestellen voortaan maar weer bij een andere zaak.